• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina

Prijzen kunststof schuifpui

Kunststof schuifpui prijzen

Prijzen voor een nieuwe schuifpui weten? Schuifpuien van kunststof creëren een meerwaarde voor jouw huis. De pui zorgt voor een prachtige uitstraling en verhoogt gelijk de waarde van de woning. Maar wat kost een schuifpui nu ongeveer? De prijs voor een kunststof schuifpui verschilt per soort pui. En de afmetingen van de kozijnen. Ook het beslag en soort HR-glas zijn van invloed op de totale kostprijs. De kosten verschillen ook per vakman. Daarom is het verstandig om meerdere bedrijven en offertes te vergelijken.

Richtprijzen kunststof schuifpuien

In de prijslijst hieronder staan indicatieve prijzen. Voor een kunststof schuifpui. Als je al weet wat voor soort pui je wilt, kun je eenvoudig de prijs berekenen. Die je ongeveer betaalt voor de nieuwe schuifpui. Voor de precieze kosten vraag je via Kunststofschuifpui.nl gratis offertes aan. Jij ontvangt dan van maximaal vijf specialisten een vrijblijvend prijsofferte voor de schuifpui. Door te vergelijken vind jij de goedkoopste schuifpui en de beste vakman voor het plaatsen en monteren.

Prijslijst schuifpuien van kunststof

Soort kunststof pui Afmetingen h x b (cm) Prijs*
Enkele schuifpui 220 x 100 v.a. € 1.650,- Gratis offertes
Dubbele schuifpui of 2-delig 220 x 200 v.a. € 3.300,- Gratis offertes
3-delige schuifpui 220 x 300 v.a. € 4.950,- Gratis offertes
4-delige schuifpui 220 x 400 v.a. € 6.500,- Gratis offertes

*Indicatieprijs op basis van 750 euro per m2. Inclusief plaatsing, loonkosten, HR++ glas en btw.

Schuifpui met de houtlook

Schuifpuien en kozijnen zijn verkrijgbaar in de houtlook. Op het kunststof zit een laag met de houtnerfstructuur. Zo krijg je toch de warme look van hout en alle voordelen van kunststof. De schuifdeuren en kozijnen zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Tip: ga je alleen kozijnen vervangen? Kijk dan op Kozijnenramen.nl.

Kunststof schuifpui met HR++ glas

De prijsindicaties zijn voor schuifpuien inclusief HR++ dubbel glas. Dit is glas dat uitstekend isoleert en in combinatie met kunststof zorgt voor de beste isolatie. Andere type isolatieglas zijn HR+ en HR+++.

Is kunststof inbraakwerend?

De schuifpui van kunststof is gemaakt van splintervrij pvc en stalen binnenwerk. Hierdoor is het voor inbrekers moeilijk te forceren. Kunststof is een van de meest inbraakpreventieve materialen.

Merken kunststof schuifpuien

Een kunststof schuifpui kopen kan van verschillende merken. Voor het gemak hebben wij de populairste kunststof merken voor je op een rij gezet.

Liever een aluminium schuifpui?

Op zoek naar een aluminium schuifpui, houten schuifpui of stalen schuifpui? Dan kun je ook gewoon de gratis schuifpui-offertes aanvragen. In het netwerk van Kunststofschuifpui.nl zitten namelijk ook specialisten die meer dan alleen kunststof schuifpuien plaatsen.

Prijzen kunststof schuifpui vergelijken?

Vind beste aanbieding met gratis offertes

Schuifpui-experts verschillen vaak in prijs. Het advies is dan ook om meerdere klusbedrijven te vergelijken met elkaar. Via Kunststofschuifpui.nl krijg je maximaal vijf offertes. Gratis en vrijblijvend. Van regionale bedrijven die zijn gespecialiseerd in kozijnen en schuifpuien. Na jouw offerte-aanvraag zie je meteen onze selectie van betrouwbare vakmannen. Zij nemen na de aanvraag telefonisch of via e-mail contact met je op. En doen je een scherpe aanbieding.

Vrijblijvende afspraak met schuifpui-specialisten

De vakmannen plannen gelijk een afspraak om bij je langs te komen. Bij je thuis berekenen zij namelijk de specifieke prijs. En weet jij wat de exacte kosten zijn voor de nieuw te plaatsen pui. Gelijk een goede kans om de professional beter te leren kennen.

Vergelijk en kies de laagste prijs

De meest goedkope schuifpui inclusief kozijnen vind je door alle offertes naast elkaar te leggen. Je ziet snel welke specialist de beste deal heeft. En die aan jouw eisen kan voldoen. Bespaar tijd en geld met de gratis schuifpui-offertes door ze direct online aan te vragen.