• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

2-delige schuifpui kopen

Is het tijd om jouw buitendeur en kozijnen te vervangen? Dan is het plaatsen van een schuifpui een perfecte oplossing voor jouw woning. Je krijgt met een schuifpui namelijk veel meer licht binnen. En de schuifdeuren verbinden jouw woonkamer met de tuin. Er zijn verschillende soorten kunststof schuifpuien. Eén daarvan is de 2-delige schuifpui.

Schuifpui op maat mogelijk

Natuurlijk is het ook mogelijk om een 3-delige of 4-delige kunststof schuifpui aan te schaffen. Een 2-delige kunststof schuifpui bestaat uit twee grote ramen met in het midden een zichtbare naad. Je kunt zelf kiezen hoe jouw nieuwe schuifpui eruit komt te zien. Onze aangesloten experts leveren verschillende vormen en kleuren en de pui is helemaal op maat te maken. Bekijk ook een de voorbeelden van geplaatste schuifpuien. Hieronder vind je de indicatieve prijs voor de 2-delige schuifpui.

Prijsindicatie 2-delige schuifpui

Soort kunststof pui Afmetingen h x b (cm) Prijs*
2-delige schuifpui 220 x 200 v.a. € 3.300,- Gratis offertes

*Indicatieprijs op basis van 750 euro per m2. Inclusief plaatsing, loonkosten, HR++ glas en btw.

Prijzen en vakmannen vergelijken

De exacte prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals het soort beslag en schuifpuisloten. En de precieze afmetingen van de schuifconstructie. Ook het type glas dat je kiest is van invloed op de prijs. Voor de indicatieprijs is uitgegaan van HR++ dubbel glas. Voor specifieke prijzen is het advies om offertes op te vragen van schuifpui-specialisten. Via Kunststofschuifpui.nl doe je dat heel simpel. Met één offerte-aanvraag krijg jij reactie van maximaal vijf experts. Jij vergelijkt en kiest snel de laagste prijs voor de 2-delige pui.

Tip: op zoek naar een ander type pui? Bekijk dan alle soorten kunststof schuifpuien.

Voordelen 2-delige schuifpui

  • Volledig maatwerk mogelijk voor jouw woning;
  • Verkrijgbaar in verschillende materialen;
  • Biedt veel extra lichtinval in woning;
  • Zeer goed te isoleren;
  • Zeer lange levensduur, goede investering;
  • Via Kunststofschuifpui.nl in 1 dag geplaatst.

Goede inbraakpreventie

Kunststof is een inbraakwerend materiaal. Het stevige pvc is voorzien van een stalen binnenframe. Hierdoor is het kozijn en de schuifdeur lastig te forceren. Voor een helemaal goed beveiligde schuifpui, kun je ook speciale schuifpuisloten laten monteren.

Duurzaam kunststof

Een schuifpui van kunststof gaat jarenlang mee. Het materiaal is heel duurzaam en heeft daarnaast weinig onderhoud nodig. Je hoeft het materiaal niet om de zoveel tijd te schilderen.

Houtlook schuifpuien

De 2-delige schuifpui is ook verkrijgbaar met de houtlook. Op de kunststof is de houtstructuur aangebracht. Hierdoor lijkt het materiaal net op echt hout. Schuifpuien met de houtlook zijn er in verschillende kleurtinten.

2-delige schuifpui prijzen vergelijken?

Vergelijk experts en vraag gratis offertes aan

Omdat wij de bedrijven met de beste prijs-kwaliteitverhouding bij jou in de buurt al hebben geselecteerd, bespaart het je veel zoekwerk. Je vraagt heel eenvoudig de prijsopgaven aan en ontvangt gratis offertes. Jij vergelijkt hierna de prijzen en specialisten. Op deze manier kies jij het bedrijf met de goedkoopste prijs dat het best bij je past. Maak ook altijd een vrijblijvende afspraak met de expert. Zo leer je het bedrijf gelijk beter kennen.

Kies de beste deal voor 2-delige schuifpui

Direct na de aanvraag zie je welke bedrijven jou gaan bellen of mailen. Het enige wat jij hoeft te doen is de prijsoffertes vergelijken voor de 2-delige schuifpui. Jij kiest het bedrijf met de beste deal. En profiteer tot wel 45%. Start ook met slim vergelijken door meteen online gratis offertes voor de schuifpui aan te vragen