• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

3-delige schuifpui kopen en plaatsen

Door een 3-delige schuifpui te laten plaatsen wordt het heerlijk genieten in de zomer. De schuifdeuren betrekken jouw woonkamer namelijk optimaal met de tuin. Een 3-delige kunststof schuifpui bestaat uit drie delen, waarbij er twee in elkaar kunnen schuiven. Hierdoor wordt de opening naar buiten een stuk groter gemaakt.

Buitendeur vervangen door kunststof schuifpui

Naast de 3-delige soort, kun je ook een iets goedkopere 2-delige schuifpui kopen of een 4-delige pui, die iets prijziger is. De 3-delige schuifpuien zijn duurder dan 2-delige, omdat er meer onderdelen nodig zijn voor de constructie. Vervang jouw buitendeur en kozijnen door een duurzaam kunststof schuifpui en je kunt hier heel lang van genieten. De vorm en kleur kun je zelf bepalen voor de nieuwe schuifpui. Hieronder de indicatieprijs.

Richtprijs 3-delige schuifpui

Soort kunststof pui Afmetingen h x b (cm) Prijs*
3-delige schuifpui 220 x 300 v.a. € 4.950,- Gratis offertes

*Indicatieprijs op basis van 750 euro per m2. Inclusief plaatsing, loonkosten, HR++ glas en btw.

Kostprijzen van vakmannen vergelijken

De indicatieve prijs is inclusief plaatsing, HR++ glas en btw. De kosten per bedrijf kunnen verschillen. Ook de afmetingen van jouw gevel kunnen afwijken. Vraag voor exacte prijzen daarom offertes aan van schuifpui-specialisten. Via Kunststofschuifpui.nl doe je dat heel eenvoudig. Met één aanvraag ontvang jij maximaal vijf prijsoffertes voor de schuifpui. Jij hoeft ze alleen maar te vergelijken en de beste deal te kiezen.

Kenmerken 3-delige schuifpui van kunststof

  • Zorgt voor een grotere opening naar de tuin;
  • Is volledig op maat te maken en plaatsen;
  • Biedt veel licht en warmte van buiten;
  • Is erg goed te isoleren;
  • Zeer lange levensduur, goede investering;
  • Via Kunststofschufpui in 1 dag geplaatst.

Kunststof schuifpui inbraakproof

Met een kunststof pui haal je een inbraakwerende schuifconstructie in huis. Het stevige materiaal is gemaakt van pvc met staal aan de binnenkant. Hierdoor is het voor een inbreker lastig te forceren. Daarnaast kun je er ook een schuifpuislot op laten plaatsen.

Weinig onderhoud nodig

Kunststof is een duurzaam materiaal dat heel lang mee gaat. Om de levensduur te verlengen hoef je er maar een keer per jaar een doekje overheen te halen. Verven is niet nodig, zoals bij een houten schuifpui. Er is dus vrijwel geen onderhoud nodig voor de 3-delige pui.

3-delige schuifpui met houtstructuur

Twijfel je nog tussen hout en kunststof? Kunststof puien hebben van zichzelf een strakke en moderne uitstraling. Door te kiezen voor kunststof met de houtlook, combineer je de natuurlijke look van hout met alle voordelen van kunststof. De kunststof pui lijkt dus net van echt hout. Dit komt door een speciale laag met de houtnerfstructuur. De schuifpui met deze look is verkrijgbaar in veel kleuren.

3-delige schuifpui prijzen vergelijken?

Gratis offertes aanvragen voor schuifpui

De voordeligste 3-delige kunststof schuifpui vind je met gratis offertes. Via Kunststofschuifpui.nl. Door één offerte-aanvraag in te vullen, ontvang jij maximaal vijf prijsoffertes. Van verschillende vakmannen. Direct na de aanvraag zie je welke schuifpui-experts jou gaan bellen of mailen. Dit zijn altijd betrouwbare professionals uit ons netwerk.

Vrijblijvende afspraak met vakmannen

De specialisten maken gelijk een afspraak om bij je langs te komen. Geheel vrijblijvend. In jouw woning berekenen zij de exacte prijs. En leer jij gelijk het bedrijf kennen. Voor een zo goed mogelijke vergelijking.

Vergelijk en kies de laagste prijs

Tot slot ga je alle ontvangen offertes vergelijken. Op basis van prijs en kwaliteit. Jij ziet gelijk de beste deal. Dat betekent de laagste prijs van de specialist die aan jouw wensen voldoet. Met de schuifpui-offertes vind je snel en eenvoudig de goedkoopste 3-delige schuifpui. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Profiteer dus en vraag de gratis offertes voor de schuifpui online aan. En start met slim vergelijken!