• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Dubbele kunststof schuifpui kopen en plaatsen

Nieuwe schuifpui kopen en laten plaatsen? Dan is de dubbele kunststof schuifpui een goede optie om jouw huidige deuren en kozijnen te vervangen. Dat is op dit moment namelijk de populairste soort schuifpui in Nederland. De dubbele schuifpui heeft een schuifdeursysteem met twee schuiframen waardoor de pui van beide kanten open en dicht kan. Bij de enkele schuifpui kun je met één raam schuiven.

Veel daglicht naar binnen en prachtige uitstraling

Met een dubbele schuifpui komt er veel zonlicht in jouw woonkamer en het voordeel is dat het een fraaie uitstraling heeft van zowel binnenshuis als buitenshuis. Het nadeel is dat het iets moeilijker is te isoleren en iets prijziger is dan een enkele schuifpui. Hieronder zie je wat je ongeveer betaalt voor de pui inclusief plaatsing.

Indicatieve prijs dubbele schuifpui

Soort kunststof pui Afmetingen h x b (cm) Prijs*
Dubbele schuifpui 220 x 200 v.a. € 3.300,- Gratis offertes

*Indicatieprijs op basis van 750 euro per m2. Inclusief montage, loonkosten, HR++ glas en btw.

Prijzen vergelijken van regionale specialisten

Precieze prijs weten voor de dubbele kunststof schuifpui? Dan is het verstandig om meerdere vakmannen te vergelijken met elkaar. Zo vind je de laagste prijs voor de pui met kozijnen en de juiste specialist. Via Kunststofschuifpui.nl vraag je heel gemakkelijk en gratis schuifpui-offertes aan. Van maximaal vijf regionale experts. Direct na de aanvraag zie je welke bedrijven jou een scherpe offerte gaan sturen. Jij vergelijkt, kiest de beste deal en bespaart tijd en geld.

Voordelen dubbele schuifpui

  • Zeer stijlvol en populair in Nederland;
  • Biedt enorm veel licht in woonkamer;
  • Maakt één geheel van woonkamer en tuin;
  • In verschillende materialen leverbaar;
  • Zeer lange levensduur, goede investering;
  • Via Kunststofschuifpui.nl in 1 dag geplaatst.

Hoeveel kost een dubbele schuifpui precies?

Dubbele schuifpuien zijn in diverse vormen en kleuren te koop en te plaatsen. De bij ons aangesloten specialisten kunnen allerlei verschillende schuifpuien leveren van veel merken waaruit je kunt kiezen. Het is ook mogelijk om jouw nieuwe schuifpui met kozijn en al volledig op maat te laten maken. De kosten voor dubbele schuifpuien inclusief verschillen. De prijs is namelijk helemaal afhankelijk van de afmetingen, het kunststof merk en extra opties. Zoals het soort HR-glas en beveiligingsbeslag.

Exacte prijs opvragen via gratis offertes

Voor exacte kosten raden wij je aan om gratis offertes voor de dubbele schuifpui aan te vragen. Door een zo compleet mogelijke offerte-aanvraag in te vullen. Je krijgt dan offertes toegestuurd van maximaal vijf verschillende bedrijven uit de regio.

Tip: andere soorten kunststof puien zijn de enkele schuifpui, 2-delige pui, 3-delige pui en de 4-delige schuifpui.

Kunststof schuifpui met houtlook

Een kunststof schuifpui met de houtlook? Hiermee combineer je het uiterlijk van hout en de pluspunten van kunststof. Op de kunststof is een laag met de houtnerfstructuur gemaakt. Hierdoor lijkt het net op echt hout. De houtlook is in veel kleuren verkrijgbaar. Voor oudere huizen uit bijvoorbeeld de jaren 30 is een kunststof pui met de houtnerf een geschikte optie. Zo blijft de klassieke look gewoon behouden.

Dubbele schuifpui isolatie

Met goed isolatieglas verbeter je de isolerende werking van de kunststof schuifpui. De indicatieve prijs hierboven is voor een dubbele kunststof pui inclusief HR++ glas.

Onderhoudsvrije en inbraakwerende pui

Kunststof is stevig en is daarom niet eenvoudig te forceren. Dit heeft een inbraakwerende werking. Ook is kunststof weinig onderhoud nodig. Verven is niet nodig en eenmaal in het jaar een doekje eroverheen is al voldoende. Je hebt er dus bijna geen omkijken naar!

Dubbele schuifpui prijzen vergelijken?

Beste prijs voor kunststof schuifpui

Gratis offertes aanvragen doe je heel makkelijk bij Kunststofschuifpui.nl. Binnen een dag ontvang je maximaal vijf offertes van betrouwbare vakmannen die jouw schuifpui graag plaatsen. Je vergelijkt de offertes met elkaar en maakt een vrijblijvende afspraak met de experts. Bij jou thuis kunnen ze alles goed opmeten, zodat ze je precies kunnen vertellen wat je betaalt voor de nieuwe dubbele kunststof schuifpui.

Bespaar tijd en geld door vergelijken

Door bij ons de offertes aan te vragen, bespaar je veel zoekwerk. En weet je zeker dat je de specialist vindt met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Vraag daarom nu nog de gratis schuifpui-offertes en geniet zo snel mogelijk van jouw schuifpui, want de dubbele pui wordt in één dag geplaatst.