• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Enkele schuifpui kopen en plaatsen

Enkele kunststof schuifpui laten plaatsen? Dat betekent dat één gedeelte van de pui vast staat en dat het andere gedeelte open is te schuiven. Dit zorgt er onder andere voor dat isolatie iets beter is dan bij dubbele schuifpuien. Het grote voordeel van een enkele kunststof schuifpui kopen is dat het in vrijwel iedere woning kan worden geplaatst. Ongeacht het formaat van de buitengevel. Ideaal dus om de buitendeuren te vervangen in bijvoorbeeld eengezinswoningen of twee-onder-een-kapwoningen.

Indicatieve prijs enkele schuifpui

Soort kunststof pui Afmetingen h x b (cm) Prijs*
Enkele schuifpui 220 x 100 v.a. € 1.650,- Gratis offertes

*Indicatieprijs op basis van 750 euro per m2. Inclusief montage, loonkosten, HR++ glas en btw.

Voordelen enkele schuifpui

  • Passend voor iedere woning;
  • Zorgt voor veel extra licht in woonkamer;
  • Kunststof heeft beste isolatiewaarde;
  • Kunststof uitstekend inbraakwerend;
  • Zeer lange levensduur, goede investering;
  • Via Kunststofschuifpui.nl in 1 dag geplaatst.

Wat kost een enkele schuifpui precies?

Enkele schuifpuien zijn in kosten de meest voordelige schuifdeuren om jouw woonkamer met de tuin te verbinden. De afmetingen hangen natuurlijk helemaal af van jouw woning en hoe groot je de schuifpui wilt hebben. De kosten zijn verder afhankelijk van het merk, het soort glas en de extra opties zoals beveiliging die je kiest.

Tip: bekijk voor indicatieprijzen van alle soorten schuifpuien de kunststof schuifpuien prijslijst.

Vergelijk prijzen van regionale vakmannen

Voor de exacte prijs voor jouw nieuwe schuifpui adviseren wij je om gratis schuifpui-offertes aan te vragen. Na het versturen ontvang je binnen een dag maximaal vijf offertes van verschillende bedrijven uit de omgeving. De specialisten maken gelijk een afspraak met je om een compleet kostenplaatje te maken. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoeveel de kosten van de enkele kunststof schuifpui inclusief kozijnen en ramen zijn.

Tip: met één offerte-aanvraag ontvang je maximaal vijf prijsoffertes. Na het versturen van de aanvraag, zie je gelijk welke bedrijven via mail of telefoon contact met je gaan opnemen.

Schuifpui met isolatieglas

Schuifpuien van kunststof worden geplaatst met HR-glas. Voor de indicatieprijzen is uitgegaan van HR++ glas. Kunststof is een goed isolerend materiaal en samen met HR-glas krijg je een optimale isolatie van jouw huis.

Kunststof houtlook schuifpui

De houtlook combineert het uiterlijk van hout en alle voordelen van kunststof. Een pui met de houtlook is bijna niet van een echt houten schuifpui te onderscheiden. Ideaal voor jaren 30 woningen die je toch goed wilt isoleren. Maar ook als je gewoon graag hout wilt, maar er niet te veel onderhoud aan wilt hebben. Kunststof puien met de houtnerf is vrijwel onderhoudsvrij en in diverse houttinten verkrijgbaar.

Tip: liever een ander materiaal dan kunststof? Zoals een aluminium pui of stalen schuifpui? Geef dit aan in de offerte-aanvraag en wij zoeken de vakmannen die puien hebben van deze materialen.

Enkele schuifpui prijzen vergelijken?

Vraag gratis offertes aan voor goedkoopste schuifpui

Bespaar tijd en geld door bij Kunststofschuifpui.nl gratis offertes aan te vragen. Voor het kopen en laten plaatsen van de schuifpui. Voor jou selecteren wij op basis van jouw opdracht de meest geschikte vakmannen. Je hoeft na het aanvragen van de offertes alleen de bedrijven en prijsopgaven te vergelijken. En een vrijblijvende afspraak te plannen. Zodat je de beste deal kiest en het bedrijf dat aan jouw wensen voldoet. Het aanvragen van de gratis offertes voor de enkele schuifpui scheelt tot wel 45%! Vraag de offertes daarom direct nog aan.