• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Schuifpui met HR++ dubbel glas

HR-glas zorgt voor uitstekende isolatie. In combinatie met een kunststof schuifpui krijg je zelfs de beste isolatie van jouw woning. Voor HR dubbel glas zijn er verschillende type. Zoals HR+ en HR++ dubbel glas. Hoe meer plussen, hoe beter isolerend het raam is. En hoe meer je bespaart op de energierekening.

U-waarde isolatieglas: hoe lager hoe beter

In onderstaand overzicht staan de type glasramen met de U-waarde. Hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert. Wil je exacte prijzen weten voor de nieuwe schuifpui inclusief glas? Vraag dan gratis schuifpui-offertes aan. Indicatieprijzen vind je in de kunststof schuifpuien prijslijst.

Soorten HR-glas met U-waarde

Soort glas U-waarde
Dubbel glas 2,7
HR 1,7 - 2,0 Gratis Offertes
HR+ 1,3 - 1,6 Gratis Offertes
HR++ Max 1,2 Gratis Offertes
HR+++ 0,5-0,9 Gratis Offertes

Wat kost een pui met HR++ dubbel glas?

De indicatieprijzen van kunststof schuifpuien zijn inclusief HR++ dubbel glas. De totale kosten van de pui en dubbele beglazing verschillen per vakman. Ook het soort beslag en sloten zijn van invloed op de prijs.

Waarom kiezen voor een schuifpui met HR-glas?

Dubbel glas houdt de kou buiten en zorgt ook voor betere geluidsisolatie. Op het glas zit namelijk een extra metaallaag. Je hebt dus minder last van geluiden van buiten. Omdat je tijdens een winter minder hoeft te stoken door het HR-glas, scheelt het je energiekosten. Je zit er dus warm bij en betaalt minder stookkosten. Kunststof is zelf als een goed isolerend materiaal en ook heel stevig. In combinatie met HR++ dubbel glas, zorg je voor een nog betere inbraakpreventie en isolatie.

Voordelen HR-glas

  • Minder stoken, dus energiebesparing;
  • Minder geluidsoverlast van buiten;
  • Minder verbruik energie, goed voor het milieu;
  • In combinatie met kunststof beste isolatie;
  • Dik glas zorgt voor goede inbraakwerendheid.

Vergelijk prijzen van experts in de regio

Gratis offertes voor pui met dubbele beglazing

De goedkoopste kunststof schuifpui met HR++ dubbel glas vind je met de gratis offertes via Kunststofschuifpui.nl. Door één offerte-aanvraag in te vullen, ontvang jij maximaal vijf prijsoffertes. Van verschillende regionale vakmannen. Meteen na de aanvraag zie je welke schuifpui-experts jou gaan mailen of bellen. Dit zijn altijd betrouwbare specialisten uit ons netwerk.

Vrijblijvende afspraak met vakmannen

De klusbedrijven maken gelijk een afspraak om bij je langs te komen. Geheel vrijblijvend. In jouw woning berekenen zij de specifieke prijs. En leer jij gelijk het bedrijf kennen. Voor de beste vergelijking.

Vergelijk en kies de laagste prijs

Tot slot ga je alle ontvangen offertes vergelijken met elkaar. Op basis van de kosten en kwaliteit. Hierdoor zie je gelijk de beste deal. En of het binnen jouw budget past. Dat betekent de laagste prijs van de expert die aan al jouw eisen voldoet. Met de schuifpui-offertes vind je snel en simpel de voordeligste schuifpui met isolatieglas. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Profiteer en vraag de gratis offertes voor de schuifpui met HR++ glas online aan. En start met slim vergelijken!