• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kunststof schuifpui in België kopen?

Schuifpui kopen in België?België is naast Duitsland en Nederland een populair land waar veel kozijnen en schuifpuien gekocht worden. Maar is het verstandig om in België een schuifpui aan te schaffen? Of gelden er andere regels en wetten in België waar u als Nederlander rekening mee moet houden?

Is het aan te raden om uw schuifpui in België te kopen?

Ons land is in verhouding best prijzig vanwege alle hoge belastingen, accijnzen en meer die ons land rijk is. Vaak is de keuze dan ook eenvoudig om naar onze buren te gaan. Dit scheelt vaak veel geld. Bijvoorbeeld voor boodschappen, benzine en meer. Maar is dat bij kozijnen en schuifpuien ook het geval?

Op dit moment niet. Nederland kent op dit moment erg aantrekkelijke regels die de overheid heeft ingelast om de bouw verder op gang te helpen om uit de crisis te komen.

Kunststof schuifpui offertes vergelijken?

Kwaliteitsverschil in België

De prijzen zijn in Nederland op dit moment dus gunstig, maar hoe zit het met de kwaliteit? Is de kwaliteit in België beter dan in Nederland? Ook dat valt mee. Sinds de jaren ’50 zijn er enorm veel bedrijven bijgekomen in zowel België als in Nederland. Veel bedrijven hebben dus al vele tientallen jaren ervaring op het gebied van kozijnen en schuifpuien. Hierdoor zijn er eigenlijk nauwelijks meer kwaliteitsverschillen bekend en maakt het dus niet veel uit of u nu een schuifpui in België, Nederland of Duitsland koopt.

Garantie in België

Wat wel anders kan zijn ten opzichte van ons land is de garantieregeling. In België gelden hele anders regels op het gebied van garantie dan in Nederland. Het kan daardoor voorkomen dat u minder garantie krijgt dan in Nederland. Wilt u advies over waar u uw schuifpui het beste kunt kopen? Neem vrijblijvend contact op met een specialist in uw regio.

Klantenbeoordelingen