• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kunststof schuifpui in Duitsland kopen?

Schuifpui DuitslandDuitsland is een land wat vaak voorloopt op het gebied van techniek ten opzichte van Nederland. En de kunststof kozijnen en schuifpuien zijn dan ook van oorsprong ene Duitse uitvinding. In de jaren ’50 kregen steeds meer mensen een eigen woning. De trend die op dat moment ontstond was het zoeken naar duurzame en onderhoudsvriendelijke producten. Op dat moment had iedereen houten kozijnen. Duitse fabrieken liepen destijds voor op de techniek en kwamen met een onderhoudsvriendelijke oplossing van de kozijnen. Namelijk het gebruik van Kunststof.

Is het verstandig om kozijnen en schuifpuien in Duitsland te kopen?

De tijd heeft sinds de jaren ’50 natuurlijk niet stilgestaan en steeds meer bedrijven zijn gestart met het maken van kunststof kozijnen. Ook in Nederland. Tegenwoordig is er weinig verschil te vinden tussen Duitse en Nederlandse kwaliteit. En ook qua prijs zullen Nederlandse schuifpuien niet onderdoen dan die van onze Duitse buren.

Kunststof schuifpui offertes vergelijken?

Garantie in Duitsland

Wel dient u rekening te houden met zaken als garantie. In Duitsland gelden namelijk andere garantieregels dan in Nederland waardoor u bij een Duits product ineens minder garantie kan krijgen dan bij een Nederlands product. Het is dan ook belangrijk dat u zich hier vooraf goed in verdiept. U kunt een vrijblijvende afspraak maken met één van onze specialisten die ook werkzaam zijn in uw regio. Zij kunnen u alles vertellen over kunststof kozijnen, schuifpuien en weten alles over garantieregels en wetgeving. Daarnaast kunnen zij u precies uitleggen welk merk schuifpui u het beste kunt kopen voor uw geld en wat het verschil in kwaliteit is tussen deze merken.

Klantenbeoordelingen